nieuws van mme belga

Amigo’s,

En bref, ik ga het kort houden in dit journaal want het is op de boot nog een hele bazar na een week bricoleren. Er is nog veel te doen voor dat we u deze zondag een beetje convenabel kunnen ontvangen.

Want ’t is tenslotte Pasen enfin n’est-ce pas? En schoon weer naar ’t schijnt. Tijd om eens een sortieke te doen naar de Tenace.

Thuisblijven voor de Ronde van Vlaanderen hoeft niet : die wordt rechtstreeks uitgezonden op het fat screen teeveetje van de Tenace.

En ondertussen prepareert de Tenace crew voor u in de kombuis een lekkere plat du jour, want van de Kemmelberg op te klimmen krijgt ge honger natuurlijk. Join the Captain’s Table tussen 18 en 21u!

Wees welkom/bienvenu vanaf 14u in het Klein Dokske van Merksem. Romantiek in een futuristische postindustriele entourage!

Uw reporter ter plaatse,

Mme Belga

PS. Een route met weinig verkeer :

Neem via de noordflank van Park Spoor Noord links de Bredastraat, ga rechts de brug over via de Noorderlaan. Duik halfweg de brug over het kanaal rechts de weg in naar beneden, hou rechts aan en volg de Eugeen Meeusstraat tot aan de Tarwestraat links. Die komt uit op de Tenace. Fiets 20min, auto 10min. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s